كيلو سمك قاروص و رأس ثوم و كرفس
ملح و فلفل و شطه قليل من الزيت
كيلو بطاطس + حلقات الطماطم وفلفل أخضر مقطع
حلقات ليمون و بصل
الطريقة:
-------
1. ينزف السمك و يقطع و يملح أو يوضع صحيح و مملح
2. يدق الثوم مع الملح والكمون و الفلفل
3.تفلب حلقات البطاطس بخلطه الثوم و الزيت فى صينيه....
4. يشطف السمك و يتبل بجزء من خلطه الثوم...
5. يوضع السمك فى الصينيه و يرص معه حلقات الطماطم و البصل و الفلفل الأخضر و الليمون . يوضع فى الفرن حتى ينضج ويقدم
الف عوافي